Met plezier stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Henderieke Boersma.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als verpleegkundige, maar al snel kreeg mijn nieuwsgierigheid naar de bedrijfsmatige kant de overhand. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan binnen zowel profit als non profit organisaties en heb diverse opdrachten uitgevoerd als adviseur, projectmanager, procesbegeleider, interim-manager en trainer/coach.

Nadat ik in 2011 mijn MBA heb afgerond heb ik de stap genomen om als zelfstandige te starten met SaSu. Dit geeft me de mogelijkheid om binnen verschillende organisaties mijn passie, plezier en kennis te delen.

In 2022 heb ik bijscholingen gevolgd op het gebied van Yin Yoga en Orthomoleculaire therapie. Na het behalen van mijn diploma's heb ik eind 2022 een start gemaakt met een uitbreiding van de diensten die ik met SaSu aanbied. 


Met SaSu geef ik vanuit het onderdeel Organisaties teambegeleiding, workshops en trainingen die afgestemd zijn op de wensen en behoeftes binnen uw organisatie, waarbij ik tevens zorg voor borging. Daarnaast adviseer ik op gebied van procesherinrichting en organisatieontwikkeling vraagstukken, zowel op strategisch, beleidsmatig als operationeel niveau. Of ondersteun ik de organisatie tijdelijk als interim manager.

Vanuit het onderdeel Gezondheid binnen SaSu bied ik in mijn studio/praktijk in Heiloo een aantal maal per week (Yin) yogalessen aan en kunt u bij me terecht voor begeleiding op het gebied van gezondheid en leefstijl. 

 


Ervaring
Yin Yoga

Orthomoleculaire therapie
Verandermanagement

Projectmanagement
Teamcoaching / teambegeleiding
Workshops & trainingen
Procesanalyse / -herinrichting
Doelmatigheid & effectiviteit trajecten
Competentiemanagement
Organisatieontwikkeling
Interim-management
Actie-ondezoek naar een effectief managementteam & management control

Persoonlijkheid

Mensen mens
Zelfbewust en met een zakelijke persoonlijkheid
Gedreven, klantgericht en ondernemend
Eerlijk en betrokken

 


Mijn motto:

Professioneel, Plezier, Passie, Persoonlijk & Praktisch, met oog voor de mens en het resultaat.